Wij makers van Onlineblad.nl wensen je een

Onwijs Online
2016!

Hieronder enkele van onze resultaten in 2015.
En we staan alweer te popelen.

Dus...


1


trotse Haagse wethouder

Tadá! Recent presenteerde wethouder Karsten Klein van Den Haag trots het nieuwe online magazine van de gemeente Den Haag. Het blad toont voorbeelden van innovaties rond zorg en welzijn. Van een senioren jazzband tot een mobiele hop voor het uitlenen van speelgoed. En wij zijn trots op de gerealiseerde presentatie. Met dank aan Lindblom die ons de opdracht gaf.

2


soorten wegbeheerders in
1 kerstwens

WOW staat voor Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders. Ook voor Water Ontmoet Water. Platform WOW stimuleert landelijk dat wegbeheerders van rijk, provincies en gemeenten, alsmede de wegbeherende waterschappen elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen. Ook in de recente online kerstwens kwamen zij samen en blikten zij onder meer terug op het afgelopen jaar.

9


edities van Werelds!

Uit oogpunt van het internationale merkenbeleid liet TUI Benelux het retailmerk Holland International opgaan in het merk TUI. Daarmee verdwenen ook de reisbureaus van Holland International. Na bijna drie jaar klanten te hebben voorzien van reisinspiratie zonden de reisbureaus vlak voor de zomer hun laatste, 9e online editie van Werelds!

11


edities van
over de Vloer

Voor JMT, het grootste meubel- en tapijttegelverhuurbedrijf van Europa, realiseren wij elf keer per jaar het online personeelsblad ‘Over de Vloer’. Ook weer in 2015. Eigenlijk betreft het een dynamische en visueel aantrekkelijke presentatie op beeldschermen van interviews met medewerkers en nieuwtjes over het bedrijf. Online voor intern gebruik.

25


jaar innovatie
in 1 online jubileumverslag

ZKN is al 25 jaar katalysator in de gezondheidszorg. In het jubileumverslag tonen de zelfstandige klinieken diverse voorbeelden van vernieuwing in de zorg. Daarnaast ook volop hoogtepunten in de 25 jaar bestaansgeschiedenis.

32


projecten in
12 provincies

Zowel landelijk als vanuit de provincies voert IVN, Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid, met opdrachtgevers en partners, projecten uit die mensen en natuur met elkaar verbinden. In het eerste online jaarverslag maakt IVN een rondje Nederland en belicht het kort 32 projecten.

41


unieke online uitgaven

De teller staat inmiddels op 41 gerealiseerde online uitgaven. Om de kosten voor opdrachtgevers laag te houden hanteren we bij onlineblad.nl een standaard format (met overigens steeds nieuwe toepassingen). Het redactionele concept en de vormgeving is echter maatwerk en uniek.

97


logo’s in
1 brochure

Voor ECP, Platform voor de InformatieSamenleving, realiseerden wij eind 2014 het eerste online jaarverslag. Begin 2015 volgde de corporate brochure waarmee ECP nieuwe, potentiële deelnemers wil benaderen. In de brochure, met een duidelijke link, naar het jaarverslag, toont ECP 97 logo’s van deelnemende bedrijven en organisaties. Daar de Rijksoverheid met 1 logo wordt vertegenwoordigd, komt het werkelijke aantal deelnemers ver boven de honderd uit.

758


congresgangers ontvingen REVIEW

Voor het tweede jaar op rij maakten wij voor OnderwijsAdvies en de Basalt Groep de digitale REVIEW. Alle deelnemers van het onderwijscongres ‘Leren zichtbaar maken’ ontvingen een terugblik in hun mailbox. En dat binnen 48 uur! De ontvangen mail linkt door naar REVIEW die terugblikt op het succesvolle congres waarop de toonaangevende Nieuw-Zeelandse onderzoeker Prof. John Hattie zijn revolutionaire kijk op het onderwijs toelicht.

1.001

mogelijkheden

Is een nieuwjaarswens/presentatie zoals deze iets voor u? Laat het ons weten. We bieden diverse formats om eens anders bij uw klanten en relaties ‘langs te komen’. Misschien is 1.001 wel iets te ambitieus, maar de mogelijkheden zijn meer dan je denkt.

14.167

spitsmijdingen

In Results! gaat het om resultaten. Met het 44 pagina’s dikke, offline magazine toont De Verkeersonderneming de resultaten rond de verbetering van mobiliteit in de Rotterdamse regio. Enkele opmerkelijke results: 14.167 spitsmijdingen, 2.000 aanmeldingen voor het fietsenplan en ruim 30 aanbieders op de Marktplaats voor Mobiliteit en contracten voor 422 dagelijkse spitsmijdingen op de A15.

395.945

ontvangers van Inspirations

Voor de bijna 50 reisbureaus van TravelXL realiseren wij het online reisinspiratie magazine Inspirations. Elke twee maanden sturen de Travelcenters het blad naar 79.189 ontvangers; met 5 nummers dit jaar dus naar 395.945 reisliefhebbers. Gezien het aantal reacties op prijsvragen en aanbiedingen laten zeer veel ontvangers zich graag inspireren.

Wil je ook zo’n
Onwijs Online 2016?



Wij helpen je graag dat te verwezenlijken.
> Bekijk de voorbeelden op onze speciale website. En bel/mail ons voor meer informatie.