We wensen je in 2017!

Len Blonk en Ruud Slagmolen wensen je Keigoede, Eigentijdse en Communicatieve Kanjers.
En we popelen om je daarbij te helpen. Hoe?
Scroll maar mee!

Nieuw: Smartphone
Scroll Story

Speciaal voor de Smartphone

Je wilt boodschappen en berichten steeds sneller tot je nemen. Het liefst per smartphone. En ook nog eigentijds en interactief. Onze nieuwste toepassing, de Smartphone Scroll Story, brengt je communicatie opvallend over de digitale bühne.


Smart Slide Show

Wmo magazine Gemeente Den Haag

In no time een volwaardig magazine realiseren? Bij de Smart Slide Show gebruiken we één template uit ons gevarieerde aanbod. Op die manier realiseren we voor de Gemeente Den Haag een snel behapbare uitgave met voorbeelden van Wmo-initiatieven in de stad.
Bekijk de uitgave!


Online Jaarverslag

Natuurbeleving voor IVN

Jaarverslagen taaie kost? Kom nou! Voor IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid, laten we zien dat je feitelijke cijfers prima met interactieve beleving kunt combineren. Een uitgave met voorbeelden van projecten en vlogs van medewerkers.
Ga naar het IVN Jaarverslag!


Review

Digitale terugblik congres OnderwijsAdvies/Bazalt

Binnen enkele dagen na het congres een terugblik in je mailbox. En hoe! Review toont (korte) interviews, een beeldverslag en reacties van deelnemers. Al drie jaar op rij brengen OnderwijsAdvies en de Bazalt Groep Review uit. Om de congressen levend te houden waarop de Nieuw-Zeelandse onderzoeker John Hattie zijn revolutionaire kijk op het onderwijs toelicht.
Bekijk Review!


Quick Review

Terugblik business meetings De Verkeersonderneming

Online snel en beknopt verslag doen van een business meeting? Met de KECK-manier oogst De Verkeersonderneming telkens weer enthousiaste reacties. De Smart Slide Show als opmerkelijke alternatief voor de gebruikelijke terugblik per pdf.
Check quick deze Quick Review!
Inspiratie Magazine
[alle devices]

Reisbeleving voor klanten TravelXL Reisbureaus

Voor een volwaardig online blad ontwikkelden wij een flinke verscheidenheid aan technische templates. Daarmee realiseren we ook een gevarieerd bladritme; onmisbaar voor het vasthouden van de aandacht. Alle bijna zestig reisbureaus van TravelXL hebben hun eigen variant. Op de smartphone krijgen ontvangers een aparte versie te zien.
Check it out!


Online Nieuwsblad

Sdu Update toont slimme combinatie

Retentie is het verstevigen van je binding met relaties. Maar veel ontvangers zijn de geijkte nieuwsbrief moe. Met dit template combineren we nieuwsbrief en relatieblad. Om zo nieuws te koppelen aan (gast)columns, interviews en innovatiegesprekken. Uitgeverij Sdu stuurt deze slimme combi naar de grotere advocatenkantoren van ons land.
Check Sdu Update!


Offline B2B Magazine

Corporate brochureblad Interflow

Soms verdringt offline online. Voor een onderscheidende corporate brochure adviseerden wij Interflow een magazine te kiezen. Naast concept realiseerden wij redactie, fotografie, vormgeving en druk. Als makers van online bladen zetten wij onze kennis en kunde ook graag in voor offline uitgaven. Van bladen tot brochures.
Bekijk het blad! (pdf)


Digitaal Beeldverslag

Terugblik business meeting ZKN

Soms volstaat een fotoverslag als terugblik op een zakelijke meeting. Een beeldverhaal met korte bijschriften. Om relaties nog eens te attenderen op deelname en samenwerking. ZKN, Zelfstandige Klinieken Nederland, zette dit middel al diverse keren succesvol in.
Bekijk de terugblik!


Online Personeelsuitgave

Intern binden en boeien

Steeds vaker staan budgetten voor personeelsbladen onder druk. Maar zo’n uitgave heeft wel degelijk een functie. Voor JMT, marktleider in verhuur van meubilair voor beurzen envents, realiseren wij een dynamische, digitale presentatie. ‘Over de Vloer’ toont interviews met medewerkers en nieuwtjes over het bedrijf. Online voor intern gebruik.
Diverse getoonde producten kwamen tot stand in samenwerking met Lares Communicatie en Lindblom PR/PA
Met kun je dus alle kanten op in 2017. Succes!