Onze service? Full service!

Bij de productie van een online uitgave komt er veel op u af. Of dat nu een blad is, een jaarverslag of een digitale brochure. Gelukkig hoeft u het blad niet alleen te maken. Sterker nog; wij nemen vrijwel de gehele productie uit handen. Van bladformule tot advies bij de verzending. Dat scheelt een hele kopzorg.

 

onzeservive-groterWe beginnen met het in kaart brengen van uw doelstellingen. Waarom deze uitgave? Wat wilt u bereiken? En hoe past de uitgave in uw strategisch beleid? Bij de conceptfase hoort ook het samenstellen van een bladformule.

Ontvanger op het netvlies

De bladformule toont de globale inhoud van het blad. Productinformatie naast onder meer interviews, kort nieuws en beeldverhalen. En ook zeker tips en praktische adviezen. What’s in it for me? De ontvanger wil er immers ook iets van opsteken. Communiceren dus met de lezer continu op het netvlies. Daarnaast moet de look & feel van het blad overeenkomen met de huisstijl van de uitgever.

Goed bladritme

Is het bladconcept gereed, dan bekijken we – samen met u – naar de invulling van de betreffende editie. Hoe vertalen we al het nieuws zodanig dat er een goed bladritme ontstaat? Vervolgens maken we afspraken voor interviews en realiseren we de redactie. Daarbij stemmen we het taalgebruik af op uw doelgroep. Dat betekent vaak jargon vermijden, maar ook niet te populair worden. En we beperken de artikelen tot relevante informatie. Beter een minder omvangrijke uitgave met zinnig nieuws, dan een ‘dikker’ exemplaar die veel onderwerpen er met de haren bijsleept.

Design en techniek

Min of meer tijdens de redactiefase regelen (of maken) we ook passende beelden. Kwalitatief hoogwaardige fotografie, want beeld speelt bij een online uitgave nu eenmaal een zeer belangrijke rol. Zijn teksten en fotografie gereed, dan starten we met het design. Voordat we het blad online bouwen, leggen we de vormgeving eerst ter fiattering aan u voor. Daarna brengen we de techniek aan, zodat de nodige interactie op het beeldscherm mogelijk is.

Advies of hulp bij verzending

statistics-nieuwsIn deze ontwerpfase maken wij ook een aanbiedingsmail in de stijl van de digitale uitgave. Die mail stuurt u naar uw relaties en bevat een link naar het blad dat dan inmiddels online staat. Indien gewenst helpen wij u bij het verzenden van deze mail. En als u dat wilt, kunnen wij de gehele verzending ook voor u verzorgen. Tot slot houden we bij hoe de uitgave wordt bekeken. Meten is weten. En daar kunt u voor het volgende nummer weer uw voordeel mee doen.