‘Ontzorgen is ons motto’

 Een blad online zetten is relatief eenvoudig. Maar een online blad realiseren vergt meer. Hoe trek je de aandacht van de ontvanger? Maar nog belangrijker: hoe stimuleer je dat hij of zij het blad volledig leest? Met voldoende interactie! Elke klik moet weer een verrassing zijn.

 

communicatieToch moet een online magazine of bijvoorbeeld het digitale jaarverslag meer zijn dan een aantrekkelijke, klikbare uitgave. Het online blad moet vooral communiceren. Over mensen, diensten, producten en identiteit, om maar iets te noemen. Over commerciële en communicatieve doelstellingen. Een blad is een middel om iets te bereiken.

Passie voor het vakpassie

Ruud Slagmolen en Len Blonk werken al jarenlang intensief samen. Met passie en gedrevenheid maken wij onderscheidende en belevingsvolle producten. Bladen, websites, nieuwsbrieven en andere uitingen die effectief zijn en communicatie makkelijk verteerbaar maken.

Meedenken met klanten

Heeft u nog nooit een online magazine gemaakt, dan komt er zeer veel op u af. Wij realiseren ons dat terdege en helpen u daar graag mee. Ontzorgen is ons motto. Ook de prijs van het online blad is daarop gebaseerd. U doet het nooit alleen. Wij zijn dus bevlogen in uitvoering, maar we denken bovenal mee met onze klanten. Helpen hen om hun doelen te realiseren. Een succesvol product begint bij communicatie- en strategisch advies. Nogmaals, bladen maken is geen doel, maar een middel om iets te bereiken. Dat is in print zo. En dat is bij een online blad niet anders.

Ruud Slagmolen: concept, redactie, fotografie, bladmanagement

Ruud werkte lange tijd als tekstschrijver en journalistiek adviseur bij tal van gerenommeerde communicatieadviesbureaus. Dankzij zijn ruime ervaring en expertise weet hij zich snel in vaak complexe onderwerpen te verdiepen. Daarbij houdt hij deadlines en budgetten nauwlettend in de gaten. Specialismen zijn: conceptontwikkeling en -verbetering, bladmanagement en de productie van (digitale) periodieken. Maar ook professionele fotografie. Zo zijn vrijwel alle teksten en visuals in de online uitgaven van zijn hand. Meer teksten lezen, concepten bekijken en foto’s zien? Check: www.ruudslagmolen.nl

Len Blonk: design, techniek, technisch advies

Met liefde voor het vak verzorgt Len grafische vormgeving voor drukwerk en digitale uitingen. Producten variëren van stijlvolle logo’s, huisstijlen, folders en brochures tot opvallende banners op internet, onderscheidende websites en (digitale) nieuwsbrieven. Het is voor hem telkens weer een uitdaging wensen te vertalen in effectieve concepten en toepassingen. Maar vooral in creatieve uitingen waar de klant zich in herkent. Persoonlijke benadering, streven naar topkwaliteit en twintig jaar ervaring resulteren in een eindresultaat waar u als relatie mee kunt scoren. Check het werk van Len op: www.vadding.nl