BEREIK!: kerstwens met PR-functie


BEREIK!: kerstwens met PR-functie

Boeien en binden van relaties… naast het oprecht geven van wensen voor kerst en Nieuwjaar heeft het rondsturen van kerstkaarten en wensen per mail ook een sterke retentiefunctie. Het is immers weer een mooi moment om in contact te komen met klanten en relaties uit een verder verleden. Kerstwensen en public relations kun je goed met elkaar combineren. Dat ervaart BEREIK! al enkele jaren.

Betere bereikbaarheid

BEREIK! is de samenwerkingsorganisatie voor bereikbaarheidsvraagstukken in de regio’s Haaglanden en Rotterdam. In deze organisatie werken Rijkswaterstaat Zuid-Holland, provincie Zuid-Holland, Stadsgewest Haaglanden, stadsregio Rotterdam en de gemeenten Rotterdam en Den Haag intensief samen om Zuid-Holland bereikbaar te houden. BEREIK! houdt zich vooral bezig met projecten op het gebied van Dynamisch Verkeersmanagement (DVM) en Wegbeheer.

Effectieve mix

Met de slogan ‘Op weg naar 2015, maar eerst even stilstaan bij 2014’ stuurde zij relaties een digitale kerstwens waarbij ze ook meteen toont welke resultaten in het afgelopen jaar zijn geboekt. Een mooi voorbeeld hoe je op speciale momenten relatiebinding kunt koppelen aan oprechte wensen.

Concept, eindredactie, design en techniek: Ruud Slagmolen en Len Blonk.

Op speciale momenten relaties binden en boeien? Neem contact met ons op

Contact

Uw naam (verplicht)
Uw e-mailadres (verplicht)
Onderwerp
Uw boodschap