Unieke MICE actie: Europe Meet Maastricht


Unieke MICE actie: Europe Meet Maastricht

Na de IMEX in Frankfurt is de EIBTM in Barcelona de belangrijkste zakelijke vakbeurs voor internationale planners van meetings, congressen, incentives en events. Het is dan ook dé plek waar corporate en congreswereld samenkomen om nieuwe ideeën, visies en passies te delen voor het zakendoen in de MICE industrie.

Ruim drieduizend exposanten – onder wie veel aanbieders van accommodaties – staan er gereed om de bijna tienduizend bezoekers te ontmoeten.

Speciaal minimagazine

Om al vooraf het maken van afspraken met planners te stimuleren, stuurden MECC Maastricht en het Maastricht Congres Bureau de planners en organisatoren een opvallende mail waarmee zij de ontvangers doorstuurden naar het, speciaal voor deze beurs gemaakte, mini-magazine ‘Maastricht Meet Europe’.

Belevingsvol kennismaken

Op die wijze konden de ontvangers vooraf al, op een belevingsvolle manier, kennismaken met Maastricht als unieke MICE bestemming en met de veelzijdige beurs- en congresaccommodatie MECC Maastricht. Een opmerkelijke initiatief die veel positieve reacties opleverde.

Ook opvallen bij uw relaties en doelgroep? Neem contact met ons op

Contact

Uw naam (verplicht)
Uw e-mailadres (verplicht)
Onderwerp
Uw boodschap