Gemeente Den Haag: 2e Wmo Magazine


Gemeente Den Haag: 2e Wmo Magazine

Smart Slideshow

Gemeente Den Haag toont wmo-initatieven

Van stadswerkplaats tot clubhuisbistro

Na een succesvolle eerste editie moest er wel een tweede komen. Wethouder Karsten Klein van Den Haag is er trots op dat hij in ook in deze nieuwe editie van het online Wmo Magazine voorbeelden kan tonen van initiatieven en innovaties rond zorg en welzijn in zijn stad. Van bistro bij de sportclub in de wijk tot netwerken van buurtbewoners. Voor deze uitgave gebruiken wij de techniek die wij Smart Slideshow noemen: snel te realiseren met een professionele uitstraling.

Budgettair aantrekkelijk

Voor de presentatie is één template gebruikt uit het gehele spectrum aan templates, dat we normaal gesproken bij een volwaardig online blad inzetten. Eigenlijk is er nu sprake van één pagina met dezelfde vervolgpagina’s. Een soort Smart Slideshow, waarbij de redactie het beeld ondersteunt. Dat maakt de uitgave snel te realiseren en bovendien budgettair aantrekkelijk.

Altijd in eigen look & feel

Ruud Slagmolen zorgde voor redactie en fotografie. Len Blonk realiseerde de unieke vormgeving. Overigens geldt voor elke uitgave en voor iedere opdrachtgever van Onlineblad.nl dat de uitgave aansluit bij huisstijl van de uitgevende organisatie. Met dank aan Lindblom PR/PA.

Wil je ook zo’n slim magazine? Mail de makers

Lees de blog ‘Zó trek je lezers jouw blad binnen!’

Contact

Uw naam (verplicht)
Uw e-mailadres (verplicht)
Onderwerp
Uw boodschap