Gemeente Den Haag: initiatieven WOZ


Gemeente Den Haag: initiatieven WOZ

Smart Slideshow

Gemeente Den Haag toont wmo-initatieven

Van gezond koken tot mobiele hop

Met trots presenteert de Haagse wethouder Karsten Klein (Zorg en Welzijn) het magazine ‘Zorginnovatie in Den Haag’. Daarin toont de gemeente Den Haag inspirerende voorbeelden van innovaties in zorg en welzijn. “Alle organisaties die vernieuwingen in gang hebben gezet, denken in kansen. Ze kijken naar de werkelijkheid zoals die is, en nemen die als uitgangspunt. Eigenlijk gebruiken ze de energie van het ‘probleem’ voor iets nieuws”, aldus Klein.

Budgettair aantrekkelijk

Voor de presentatie is één template gebruikt uit het gehele spectrum aan templates, dat we normaal gesproken bij een volwaardig online blad inzetten. Eigenlijk is er nu sprake van één pagina met dezelfde vervolgpagina’s. Een soort Smart Slideshow, waarbij de redactie het beeld ondersteunt. Dat maakt de uitgave snel te realiseren en bovendien budgettair aantrekkelijk.

Altijd in eigen look & feel

Ruud Slagmolen zorgde voor redactie en fotografie. Len Blonk realiseerde de unieke vormgeving. Overigens geldt voor elke uitgave en voor iedere opdrachtgever van Onlineblad.nl dat de uitgave aansluit bij huisstijl van de uitgevende organisatie. Met dank aan Lindblom PR/PA.

Contact

Uw naam (verplicht)
Uw e-mailadres (verplicht)
Onderwerp
Uw boodschap