IMPACT! laat zien hoe het anders kan


IMPACT! laat zien hoe het anders kan

Onderwijs is zeer belangrijk. Maar de meningen verschillen hoe dat je dat onderwijs vormgeeft. De één wil leerlingen een brede basis meegeven. Een ander gunt ze ook passend onderwijs. Niet alleen uitgaan van het gemiddelde, maar zij die links en rechts van dat gemiddelde zitten ook helpen. Alle talenten dus een kans geven.

Slimmer organiseren

Al die tegengestelde geluiden maken het lastig de juiste weg te vinden. Veel professionals vragen zich af of werken met 26 kinderen en één leerkracht nog wel van deze tijd is. Ze menen dat je onderwijs slimmer moet organiseren. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Impact op alle betrokkenen

Het anders organiseren van het onderwijs vergt lef. Je wilt ieder talent een kans geven, concepten loslaten en opnieuw bekijken wat mogelijk is. Maar het heeft ook impact op alle betrokkenen; van directie en bestuur tot leerling en leerkracht. Daarover gaat IMPACT! Met deze online uitgave wil KPC Groep, professional in onderwijsadvies, ervaringen delen van hen die het onderwijs al anders hebben vormgegeven. Om bestuurders van scholen te laten zien hoe het ook kan.

Ruud Slagmolen en Len Blonk verzorgden concept, redactie, fotografie, design, techniek, hosting en advies bij verzending.

Een blad maken met impact? Neem contact met ons op

Contact

Uw naam (verplicht)
Uw e-mailadres (verplicht)
Onderwerp
Uw boodschap