Inspirations #11: VS-presidenten achterna


Inspirations #11: VS-presidenten achterna

Je voor even kasteelheer (m/v) voelen in een luxueus landhuis. Ontdekken dat Londen veel meer biedt dan Beefeaters en Big Ben. Of de markante locaties uit het leven van Elvis opzoeken, en ook nog overnachten in dat bijzondere Heartbreak Hotel. Het is geen enorme klus om via internet bestemmingen te vinden, maar wil je van een reis iets bijzonders maken, dan is wat hulp zeker welkom.

Vooral inspiratie bieden

Met het online belevingsmagazine Inspirations reiken de bijna 50 reisbureaus van TravelXL verrassende tips aan voor een net-even-anders-vakantie. Voor een exclusieve bestemming of een bijzonder invulling van de reis. Een helikoptervlucht bijvoorbeeld door de Grand Canyon met als tussenstop een champagnelunch. Net even anders begint bij inspiratie.

Gepersonaliseerd

Naast de andere (online) uitgaven draagt Inspirations bij aan de bekendheid van de snelgroeiende reisbureauketen TravelXL. Elk van de bijna 50 reisbureaus heeft een eigen inspiratieblad, met een eigen cover, een eigen voorwoord en links naar de eigen website. Daarmee spreekt de vestiging haar eigen klanten persoonlijk aan. De uitgave wordt zes keer per jaar naar zo’n 80.000 relaties gezonden.

Redactie, design en techniek

Ruud Slagmolen verzorgt de redactie, regelt de fotografie en voert het bladmanagement. Len Blonk tekent voor belevingsvol design, bijbehorende techniek en hosting.

Wilt u ook een eigen relatiemagazine? Neem contact met ons op

Contact

Uw naam (verplicht)
Uw e-mailadres (verplicht)
Onderwerp
Uw boodschap