IVN JAARVERSLAG 2014… beleving in natuur


IVN JAARVERSLAG 2014… beleving in natuur

Schoolpleinen waar beton plaatsmaakt voor belevingsvolle natuur, stadstuinen die buurtbewoners bij elkaar brengen en natuurwandelingen met een gezonde inslag. Het zijn slechts drie van de vele activiteiten en projecten die IVN in 2014 initieerde. En zeer veel van deze initiatieven passeren in het jaarverslag 2014 de revue.

Unieke vormgeving

Voor de eerste uitgave van haar digitale jaarverslag koos de organisatie voor Onlineblad.nl. Het format biedt weliswaar al ontwikkelde templates, maar de verscheidenheid zorgt voor een gevarieerd bladritme. En daarmee ook voor een aantrekkelijk online jaarverslag. Bovendien is de vormgeving specifiek voor IVN gerealiseerd met veel aandacht voor beleving. IVN wil dat de natuur iets met je doet. Dan moet het online jaarverslag daar ook een afspiegeling van zijn. Check het verslag – van Scharrelkids tot Slootjesdagen – en oordeel zelf.

Redactie, design en techniek

Ruud Slagmolen verzorgde redactie, regelde fotografie en voerde het bladmanagement. Len Blonk tekende voor belevingsvol design, bijbehorende techniek en hosting.

Wilt u ook een online jaarverslag? Neem contact met ons op

Contact

Uw naam (verplicht)
Uw e-mailadres (verplicht)
Onderwerp
Uw boodschap