Werelds #8: Puglia, het nieuwe Toscane


Werelds #8: Puglia, het nieuwe Toscane

Vaker inspireren

Naast de gedrukte Werelds! brengt Holland International Reisbureau, onderdeel van marktleider TUI Nederland, elk kwartaal een online variant uit. Daarmee biedt de franchiseorganisatie de aangesloten reisbureaus een tool waarmee zij hun klanten vaker kunnen inspireren. Met het online blad versterken zij bovendien de relatie met hun klanten.

Bomvol links

De online Werelds! staat bomvol artikelen en beeldverhalen over bestemmingen, accommodaties en over verrassende invullingen van de vakantie. Aan veel bijdragen is een link verbonden die de lezer direct naar de boekbare website van het betreffende reisbureau voert.

Iedere lezer persoonlijk aanspreken

Elk van de circa veertig reisbureaus heeft een eigen blad, met een eigen cover en een eigen voorwoord. Het reisbureau bedient daarmee zijn eigen klanten. Speciale programmering maakt het mogelijk om het blad te personaliseren en iedere klant persoonlijk aan te spreken.

Redactie, design en techniek

Met inmiddels diverse edities is de online Werelds! een essentieel onderdeel van de totale communicatiemix van Holland International Reisbureau. Ruud Slagmolen verzorgt redactie, regelt impactvolle fotografie en voert het bladmanagement. Len Blonk tekent voor belevingsvol design, bijbehorende techniek en de hosting.

Met inspiratie relaties boeien en binden? Neem contact met ons op

Contact

Uw naam (verplicht)
Uw e-mailadres (verplicht)
Onderwerp
Uw boodschap