Werelds! #5: beleef Bali met Effting Reizen


Werelds! #5: beleef Bali met Effting Reizen

Vaker verleiden

Naast de gedrukte Werelds! brengt Effting Reizen – met 25 specialisten en 450 jaar reiservaring een van de belangrijkste reisbureaus van Brabant – elk kwartaal een online variant uit. Daarmee kan het toonaangevende reisbureau klanten vaker inspireren, de relatie met hen online versterken en hen vaker ‘verleiden’ om reizen en vakanties te boeken.

Bomvol links

De online Werelds! staat bomvol artikelen en beeldverhalen over bestemmingen, accommodaties en over verrassende invullingen van de vakantie. Aan veel bijdragen is een link verbonden die de lezer direct naar de boekbare website van Effting Reizen voert.

Iedere lezer persoonlijk aanspreken

Deze online Werelds! heeft de look & feel van Effting Reizen, met dus een eigen cover en een eigen voorwoord. Het reisbureau bedient daarmee ook z’n eigen relaties. Speciale programmering maakt het mogelijk om het blad te personaliseren en iedere klant persoonlijk aan te spreken.

Redactie, design en techniek

Al met al draagt deze online Werelds! in grote mate bij aan het professionele en betrouwbare imago van Effting Reizen. Ruud Slagmolen verzorgt de redactie, regelt de impactvolle beelden en voert het bladmanagement. Len Blonk tekent voor belevingsvol design, bijbehorende techniek en de hosting.

Met inspiratie relaties boeien en binden? Neem contact met ons op

Contact

Uw naam (verplicht)
Uw e-mailadres (verplicht)
Onderwerp
Uw boodschap